Ardon

ARDON SAFETY a fost înființată in anul 2000 devenind una dintre cele mai importante companii producătoare de îmbrăcăminte de lucru și timp liber, încălțăminte de protecție și de lucru și echipamente individuale de protecție din Europa Centrală având sediul central in Cehia și prezență atât in toate țările din Europa cât și pe continentul American

Încă de la înființarea companiei, misiunea noastră, a oamenilor din echipa ARDON, a fost de a furniza utilizatorilor îmbrăcăminte și încălțăminte de înaltă calitate, confortabile și atractive din punct de vedere vizual. Acest fapt a fost mult timp în centrul eforturilor noastre de a dezvolta produse noi, de o calitate mai bună și mai confortabile, care nu îi va limita pe utilizatori în activitățile lor, ci dimpotrivă, le vor crește libertatea de mișcare și creativitatea, protejându-le în același timp în mod eficient sănătatea și îndeplinind scopul principal pentru care au fost create.

Conducerea ARDON SAFETY este, de asemenea, conștientă de responsabilitatea sa socială. Prin urmare, timp de mulți ani, compania a sprijinit proiecte sociale, umanitare, sportive și culturale regionale. Suntem foarte încântați să vedem că, datorită sprijinului nostru, tinerii sunt tot mai atrași de sport și mișcare în aer liber.

Bine ați venit în lumea Ardon!